Gó morron

He blidde inget blogginlägg igår men jag har lite tid över nu på sovmorronen :). Mina krafter igår kväll stoppade jag på att skriva klart mitt historia arbete. Nu är det bara småfix i texten klar. Kändes så skönt att bli klar, har bara haft en vecka på mig på grund av att jag varit borta tidigare. Fick även sluta efter lunch igår så jag hade bara en lektion på ca 40 min eller nå sånt :P Så härligt att få köra ett längre pass i ljuset istället för ett kort motionspass i mörker som jag var inställd på. Nej nu kommer snart min skjuts, skulle få åka med mikkan, så ska gå nu ^^

À bientôt - matilda

Over a threshold

Har verkligen inget att skriva om..

Jo jag är stolt över mig själv! Idag har jag varit ute och kört en och en halv timma i SKRITT.. Typ världens tråkigaste gångart, det går så seegt :P Tycker mer om när det går fort, galopp typ (; Eller trav då. Men känns skönt att jag har varit ute så länge. Som att kliva över en tröskel som man inte ha orkat göra förut. Framöver blir det nog ännu längre skritt pass också :)

Såg något program om en kille som kommunicerade med hästar och hade uppvisningar med dem osv. Taggar lovet, 6 veckor bort, då ska Vinka få träna en hel del på nya grejjer :)

I've been through hell, please show me heaven now or really soon

À bientôt - matilda

Okej, jag lyssnade på musik under hela körpasset, men bara lågt. Bakrundsmusik typ ;)  


Vinka är soet på julafton ^^

There's nothing left to save

Slarviga jag har äntligen satt mig vid tangenterna för att komponera ihop en liten text snutt åt er läsare.

Har varit sjuk ett längre tag men har friskförklarat mig själv nu och det 'firade' jag med att fara ut och köra Vinka för första gången på tre veckor.. Eller det var två veckor sedan hon blev körd sist men tre veckor sedan jag körde.. Ofrivillig vila för er som undrar... Underbart att komma ut i skogen. Vinka har däremot blivit fjolligare på senare tid och tycker numera att fotgängare ser mycket skräckinjagade ut. Även de som man säger tillhör samma djur, fast modellen större kan ju vara farligt. Ägnar mina dagar åt lite plugg också. Har hamnat efter hen del efter en och en halv vecka borta från skolan. Men det går fortare än vad jag trode att ta igen.
 
Är övetrött efter sömnbrist i natt då jag sov över hos vännen Elli, eller vi sov inte så mycket. Kvällen var planerad som Sagan om Ringen maraton med ett gäng från IB. Men efter första filmen och lite utav den andra hade alla dragit hem ;o.. Jag och Elli såg A Love Song For Bobby Long istället. Scarlett Johansson och John Travolta spelar i huvudrollerna. En helt okej film. Bättre än vad jag trodde att den skulle vara..

Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

À bientôt - matilda

Shoot me..

Skjut mig...

Hela stallet har bara gått fel idag... Eller allt med Vinka gick ju bra. Hade stallkväll och skulle ta in alla och hade med Elli som hjälp, kan dock säg att allt som detta inlägg handlar om tar jag på mig skulden själv för. Efter vi tagit in Vinka så gick vi ut för att hämta två st. och eftersom S och D stod vi grinden tog vi in dem.. Men självklart var det inte mockat men vi ställde in dem ändå och tänkte att det löser sig väl. Ut igen och hämta in V och G, självklart inte mockat åt dem heller så ut med dem igen. Sen var det bara P kvar och till honom var det då mockat (: Samtidigt var Du's ägare där och såg allt och tiitade lite snett på oss (;... Sen kom S ägare och tackade för att vi tagit in hennes häst men hon skulle mocka åt D också.. D kan inte vara inne i boxen när man mockar åt han och i samma veva tog Du's ägare in Du.. Sluta med att D och Du fick gå ut igen.. Tjorvigt värre och gissa om man kände sig dum ;>

Lärt mig att kolla i vilka boxar det är mockat innan man börjar ta in hästarna i fortsättningen. Bara jag nu kommer ihåg att leva som jag lärt.

Mest intressanta idag iaf, eller roliga för er läsare kanske..

Things we didn't do, things we didn't say...

À bientôt - matilda

Things we didn't do, things we didn't say

Säg mig, vem ska jag vända mig till när jag behöver råd. När jag inte vet vad jag själv ska göra. Om jag ska stå kvar eller gå vidare. Jag behöver någon.

Jag vet hur du är, jag vet inte vem du är..



..but our biggst regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do, things we didn't say that could have saved someone we cared about...

Ledsen för så korta blogg inlägg, men som sagt.. I'm a little bit confused. I hope you all understand!

À bientôt - matilda

I caught a chill
and it's still frozen on my skin
I think about why
I'm alone, by myself
No one else to explain
how far do I go
No one knows
If the end is so much better why don't we just live forever
Don't tell me I'm the last one in line
Don't tell me I'm too late this time

I'm a banana

Är inspirerad. Inspierard att skriva, en bok. Vet bara inte riktigt vilka personer osv som ska vara med. Lite att fundera över.

Inte så inspirerande blogginlägg.

Jag letar fortfarnade...

À bientôt - matilda




Now I know

Now I Know.

Nu tror jag att jag har kommit på vad jag saknar i mitt liv. Nu söker jag det jag tror jag saknar.

À bientôt - matilda


Äntligen klar

Nu  har jag uppdaterat min pixbox med bilder ifrån Teneriffa.

Och för alla er som inte kan lista ut vad jag heter  på pixbox eller är lata så kommer länken här
http://www.flummsan.pixbox.se


À bientôt - matilda


Underestimates my own ability

Kom hem från skolan för kanske 50 minuter sen. Var bara dit för att skriva ett Historiaprov. Svarade på allt men svaren kanske inte var rätt på alla frågor x) Kan ju inte påstå att jag pluggat ihjäl mig till det här provet, har inte orkat. Har ingen ork alls. Ändå känner jag mig lite pepp på lite plugg till helgen ;> Kanske för att jag inte har något annat att göra så. Eller frisk ska jag bli. Ordentligt frisk så jag inte behöver vara småsjuk hela tiden. Fick även veta slutbetyg i Aktiekunskap idag. Någongång ska det väl få gå bra för en så man får känna sig lite stolt över vad man presterat. I vanliga fall brukar jag underskatta och nedvärdea mig själv. Fick mvg :D Tänk jag som inte äns e bra på siffor ;>...

Har valt ut lite bider att lägga ut på pixbox, upptäckte bara sen att det var 105 st så jag måste rensa igen ;P Håll ut, det kommer bilder. I promise!

À bientôt - matilda

I'm only fooling myself

Har egentligen inget intressant att skriva. Eller egentligen har jag nog det men är för feg för att skriva det. Skriva det offentligt för alla. Skriva det under mitt namn. Skriver ju bara om vad jag gör osv. Inget intressant egentligen. Hade vart skönt att skriva om alla känslor som blandas omkring inombords. Om det som man som läsare egentligen vill läsa om. Kunna känna igen sig i det någon annan skriver. Att veta att man inte är den enda människan på hela jorden som känner så. Att som bloggare få besök av människor som kanske känner samma som en. Som lever ett liknande liv. Men det är svårt. Svårt att skriva om det, även om det är det jag skulle vilja. Svårt för att jag är rädd. Rädd för vad vet jag inte. Ses som idiot av andra kanske.

Sett klart hela OTH-boxen säsong 5 idag. Jag älskar det ;p Nördigt, I Know. Men mina ögon blir tårfyllda ibland. Kanske det är för att jag känner igen mig i vissa karaktärer ibland?

À bientôt - matilda

Mias liv

Ehmm... Glömde skriva om en sak och orkar inet uppdatera det andra inlägget så det får bli ett nytt :P

Innan jag drog iväg skrev jag ju att jag läst Gömda och börjat med Asyl. Under tiden i Teneriffa läste jag ut Asyl...



...Den boken var också bra så jag sträckläste de två återståeende böckerna, Mias hemlighet och Emma, Mias dotter under semestern på Teneriffa. Mias hemlighet tyckte jag var segast utav alla böckerna. Men ALLA är läsvärda! Om du har tid över så läs dem!

Böckerna är dokumentär-romaer och handlar om en tjej som heter Maria (Mia). Man får läsa om hennes liv. Hon träffar en man från mellanöstern som hon förälskar sig i och därefter börjar helvetet. Mannen med de mörka ögonen tvingar Mia att leva i skräck och förföljerser.

À bientôt - matilda

 

Hemkommen

Så, då var jag hemkommen från Teneriffa - Playa de las Américas. Jag skrev ju i föregående inlägg att om jag fick tillgång till internet så skulle jag blogga. Sanningen är att det t.o.m. fanns internet på 'hotellet' men jag avstod ifrån att blogga. Semester helt enkelt.

Resan har då varit bra och det har varit superskönt att ligga i solen och glassa (; En dag var det sämre väder (regn), men allt kan ju inte vara perfekt. Jag kommer att lägga in bilder på min pixbox från resan så fort vi fixat in dem på datorn och där kommer jag beskriva resan mer till bilderna. Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde vilken dag där ;> Kan ju berätta lite i grova drag iallafall.

På eftermiddagarna och kvällarna så kryllade gatorna av klock-solglasögon-smyckes försäljare och blinka-blinkaleksaks försäljare och alla de ropa hela tiden "Lookie-Lookie". Blev less på dem efter första dagen...
 Har ätit ute varje dag och det var inte någon dag det var dålig mat. Åt glass varje dag också, är typ beroende av det. Den snyggaste glassen var dock äcklig ;> hahah.. ;) Har inte ätit den maträtten man förknippar med Spanien - Paella. Pallar inte saffran och räkor, muslor, ärtor osv. Det enda jag skulle kunna tänka mig att äta utav det som var i är väl riset, om det nu inte var saffran i det ;P... 
  En dag hyrde vi bil och körde upp mot Spaniens högsta berg och världens tredje högsta vulkan - Teide. Vi åkte inte upp med linbanan, men det var ändå mäktigt att se. Kändes som om man åkte omkring på månen i lavalandskapet. Efter Teide for vi en sväng runt ön (:
  Mer från resan får ni se i bilder och jag kommer självklart skriva här när det är möjligt. Kan ju bara säga att jag längtar till sommaren nu!

Inlägget skulle bli tråkigt utan bild så jag lägger in en på Teide, men den har jag kopat från nätet ;P haha
  



Idag är det ju onsdag och egentligen så ska jag ju vara i skolan men har lyckats bli sjuk (sista dagen på resan, måndag) :( Feber och ont i halsen. Fick även lock för öronen när vi skulle landa igår och på ena örat har dte inte släppt ännu!

Nu ska jag dra mig mot TVn och glo på OTH-boxen ;D

I try to accept that you're gone, but I just can't get you out of my head..

À bientôt - matilda


Adjö Sverige

Nu drar jag snart till Teneriffa :D hehe.. Men om jag kommer åt någon dator så kommer jag blogga :) Så håll utkik varje dag ;)

Ha det bra nu alla!

À bientôt - matilda

An echo in my head

Nu äre full rulle på dagarna. Det har väl också märkts här på bloggen då det varit tyst från och  med fredag kväll. Jag har under största delan av min vakna tid varit med mina underbara vänner :)

Har sett filmen Australia och jag tyckte den var bra. Inte den bästa filmen jag sett men sevärd :)  Dock kanske den var lite lån 2,45 timmar.. Har även bowlat i helgen och det var hur länge sen som helst ;P Märktes då de två första gången jag skickade iväg klotet, i rännan ofc ;) Hahah.. Ajja, gick ju bättre mot slutet iaf :)

Under de tre senaste dagarna har jag även läst en bok! Det händer inte ofta kan jag ju säga. Men det tog bara tre kvällar för mig att läsa Liza Marklunds bok Gömda. Jag tyckte den var jätte bra och ska nu börja med nästa bok i serien, Asyl.
 
På mitt lilla bord i rummet har jag nu börjat lägga fram kläder som jag ska ha med till Teneriffa. På tisdag åker vi. Ska bli sååå skööönt :D Åka till sommaren mitt i smällkalla vintern! Ni tycker kanske att jag låter lite grym nu också men ska bli skönt att vila från allt, jag menar allt! Även vännerna också, även om de är underbarast så ska det bli skönt att resa bort en vecka och vila (: En sak jag inte vill vila ifrån är Vinka. Kommer sakna hene grymt mycket! Första gången på hmm.. ca 3,5 år jag kommer att vara borta från henen mer än tre dagar ;> Men jag vet att hon kommer bli omskött bra <3








Your voice is an echo in my head


The end has begun
It's taken some time but now I know
The moon and the sun
They share the same heaven
Still I let you go

À bientôt - matilda

Minusgrader

Ca 21 minusgrader ute och jag har nyss uppdaterat min pixbox - www.flummsan.pixbox.se. Har annars varit ute och kört idag och jag frös inte så spec. mycket (; Nu blire duschen å lite fix. Ska på bio ikväll :) Blir inte längre än såhär idag, hinner helt enkelt inte.

Det är inte alltid fult att ljuga för det är kul att skojja ibland (:

À bientôt - matilda

Like tequila and Lime

Jaha, första dagen på året 2009. Nu är 2008 historia. Morden historia kanske man kan kalla det för den är ju inte lika gammal som den från början av 1900 talet? Har väl egentligen inget speciellt att blogga om men började året med att sova bort halva dagen men vem gjorde inte det? Eller ja var ju uppe ett bra tag tills natten börja bli morgon innan jag somna. När jag vakna så kom jag ihåg drömmen som jag drömde och det har inte hänt sen i sommras. Vi var nå gäng som hade skoj tsm :P Har också varit i stallet idag och kört en runda och mycket annat har jag inte hunnit med.

You're almost perfect
As far as I can see
There's just that final touch of polish
And I've got that you need

You're almost perfect
You're one of a kind
And with a little bit of practice
You'll be top of the line - with

You're almost perfect
But hey so am I
I think we complement eachother
Like tequila and Lime

À bientôt - matilda



RSS 2.0