Underbart!

Här sitter jag och hjärnan vill formulera ett inlägg men fingrarna vill inte, eller kankse är det tvärtom.

Vad ska man ge till sin kompis som fyller 18 nu till helgen ???!!!!!! Jag har ingen idé, tack elli för en bra idé :D Har du nå förslag? Skriv till mig men förvänta er inte att kommentaren kommer att bli publicerad för att min 'lilla' kompis kommer garanterat läsa det då ;P hehe

Annars rullar allt på som vanligt med skola, vinka, plugg och vännerna (:  Allt i lagom dos också, dvs inte över mycket plugg :P

À bientôt - matilda

Don't stop the music

Hej, Jag är extremt oaktiv och förväntar mig ändå besökare... Jag vet, det klingar dåligt x) Men det är verkligheten.. Vet inte varför jag inte bloggat, har typ saknat inspiration. Som jag förklarat tidigare är jag beroende av hästkörning, precis som att man är beroende av droger och nyss fick Vinka vila i 1 vecka pga av 'kort förkylnings-sjukdom' i stallet (ja ingen häst e sjuk nu) så tappade jag helt skrivintresset. Men nu är vi på g med träningen igen, dock har vi sjukt extremt mycket skolan.. Den tar helt och hållet död på en och de kanske också kapar skriv glädjen. Jag vet inte...

Vi har
- Historia, Uppsats (grpparb) + Historisk person (enskilt)
- Samhälls, grupparb
- Franska, läsa en bok
- Psykologi, grupp arb å snart prov (INTE lätt)
- Engelska, enskilt arb + nytt grupparb på tors + muntligt nationella strax
- Idrott, styrketräningsprogram + grupparb (TRÅÅÅK)

Allt detta innan påsklovet och det blir ju inte lättare utav att det är långa dagar hela veckan, slutar ju som tidigast kl 3... på fredagar, jippie! Tur att det är ljust ute länge nu annars blir man ju totalt deprimerad...

Meningen med detta inlägg var inte att 'gnälla' utan bara visa varför jag är så oaktiv, och som ni märker lär jag ju vara det ett tag framöver också.. ;(

Give me some time, please..

À bientôt - matilda


I can be who I wanna be, start living my life of me...

Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I'm moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Yes, I'm moving on
I'm moving on



Jag önskar att jag kunde spela gitarr, piano (keybord) och sjunga...

Man slutar aldrig förvånas över andra...

À bientôt - matilda

Fine Finer Finest

Andra dagen i skolan idag, känns sådär. Kommer ju närmare sommarlovet ;P hehe...

Solen lyste in lite i köket i morse när jag höll på att göra iordning frukost, vårkänsla!

Nu när skolan dragit igång har även pluggandet gjort det.. Måste återgå till det nu ;( Men var ute en sväng efter skolan och körde Vinka, om hon var fin sist så var hon the finest idag ;D

Stort GRATTIS till Jennifer - http://www.aftonbladet.se/trav365/article4605065.ab

À bientôt - matilda

Hemma

Kom hem igår från Giron, Kiruna. En stad byggd på ett berg består som sagt bara av uppförs- och nerförsbackar och blåst! Hälsade på mormor men vi var även en sväng till morfar och min morbror. Var även en sväng till ishotellet och kikade in i iskapellet där, sjukt snyggt!

Jag har verkligen inte haft en suck över på lovet att planera in en shopping dag så en förmiddag på stan i Kiruna fick släcka mitt shopping sug. Det blev ett par nya skor, en ny tröja, en ny sjal och ett par nya BjörnBorg hipsters (: Nöjd med allt!

En sak som jag tycker kännetecknar Kiruna är att alla bilar med släp vi mötte hade en eller flera skotrar på släpet. Riktig skoterkultur där uppe. 

Fint väder var det också, sol (:  MEN det blåste ;>

Sista dagen innan skolan drar igång har jag ägnat åt hästkörning, Vinka gick jätte bra :D, och svenska. Har skrivit om 'En vacker kaffebryggare'.. Jag kan lägga ut den texten här vid ett senare tillfälle ;P Känner mig inte modig nog att göra det nu. Uppgiften gick ut på att fånga själen i romantiken. Inte kärleks romantiken utan tidsepoken romantiken!

À bientôt - matilda


Chippens rad
Vilka förvirrande dagar i slutet på veckan må jag som kissemiss säga. Folk har flugit hit och dit här hemma. Just nu saknas lillmatte men enligt säkra rapporter skulle hon komma hem ikväll från något VM.. Eftersom der är lillmatte som är iväg på det kallar jag det Lilla VM. Som mellanmatte här ovan har skrivit har hon varit borta och gissa vart jag då har sovit? I HELA hennes säng såklart. Alla ii famlijen tror att det är för att jag har saknat henne, det kan de gott få tro. Jag ska berätta sanningen för er kära läsare. Det är nämligen så att hon har en Hästens säng och ni ska bara vet hur otroligt skön den är, kalasbra när jag fick hela för mig själv ju. bäst att ockupera hela sängen ikväll innan hon ska lägga sig.

Er trötta Lup

Monster erövrar världen

Ridturen var jätte härlig. ENVIS <3 !

I sommras


Här kommer bild från igår. Vi tog bara tre bilder varav två dåliga så det blev bara en bild att avnjuta (;


Ellis till v. mina till h. :D


Sen kommer detta inlägg att handla om monster som håller på att erövra världen
Självklart har jag bild på ett monster också ;P




En energidryck alltså!

I Klinten hade så gott som alla denna dryck i handen. En stor bil stod och sålde dem också.. Vi hörde två yngre snacka om 'Monster' (Inte exakt men (; )

'Undra hur mycket socker den innehåller'
'11g kolhydrater varav 11g socker'
'Kolla här också - bör inte drickas av gravida'
'Hmm... Undra varför'

Det låter ju som rena rama giftet! Dessutom slängdes dessa burkar överallt i backen låg de knosade osv. Nej om du behöver energi så gnugga händerna mot varandra länge så dte blir riktigt varmt, sne stoppar du de för ögonen och håller ett tag, sne är du pigg UTAN socker, koffein och annat gift :P

Imorgon drar jag från Boden, SKÖNT :D hehe.. Bloggar sen ngn gång då jag är hemma.. Ska se Efterlyst nu, special om Carolin Fallet.

À bientôt - matilda

What a beautiful day

Klockan är strax efter 12, solen lyser och termometern visar minus 4 grader. Nyss hemkommen från en körtur tillsammans med Elli och Rino. Ska strax gå och värma mig lite mat innan Anneli kommer och h ämtar mig och Elli då vi ska fara och rida Envis och Idde. Kan dagen bli mer härlig?

*Happyface*

À bientôt - matilda


Se upp i backen...

Solen lyste med sin frånvaro idag ute i slalombacken men trots det var humöret på topp när jag och Elli begav oss med bussen till Bodens slalombackar (Ja, jag räknar inte Pagla som något slalom ställe). Det var vi, en engelsk-talande kille och busschaffisen som höjde medelåldren i bussen kändes det som. Förvisso såg jag nån 92:a men sen var det bara sjuor, kanske någon åtta. I varje fall kom vi då inte på vitsen med att ha foundation i en mörkare färg än sin egna hudton i ett 1cm lager på fejjan när man åker slalom eller vid vilket annat tillfälle som helst egentligen, förstår du varför?

Backarna var då helt kasst de första åken men mot slutet då tröttheten slog till och nedfarterna hade blivit lite tillåkta så var det gudomligt! Iallafall så tröttheten visade sig då jag ramlade och vi båda garva åt det, sen såg vi fyra kompisar som åkte i liften framför oss... Två mörkhåriga med vita tröjjor och två med ljusare hår med gråa jackor, det tyckte vi var jätte roligt, haha x) (E enormt trött nu med :P).. Lite tråkigt var det att de inte hade på någon musik när man åkte, kanske för att de inte hade råd? De anställde nog lifvaktaren för att underhålla liftkön med lite visslande x) Sen, vad är meningen med att tävla i slalom lixom? Klä upp sig i en glansig kroppstrumpa med något fult ormskinsmönster, ta sig upp med liften som inte går allt för fort för att sedan åka ner för backen mellan några pinnar så fort man bara kan?

Verkar vara eftertraktad på lördag, men sorry.. Har annat för mig x)

Jag vet jag är lite 'Kokko I Kolan'

À bientôt - matilda


Chippens rad
'Småmattorna' har nog sitt sportlov nu för de är borta på dagarna och kommer hem rosiga om kinderna och de gör de inte då det är vanlig vardag. Detta betyder att jag som vanligt får spendera dagarna själv, oftast genom att sova men ett och annat bus hittar jag på. Kan berätta lite kort om idag. Började morgonen med att ta mig in i städskåpet där jag uptäckte en djurmagazinet påse som inte mattorna visat för mig! Skulle promt ha ut allt för att inspektera det men då kom lillmatte och tog bort den för mig. Jag hann då inte se vart hon gömde den men sen efter att båda mattorna farit iväg så letatde jag med ljus och lykta efter denna påse och vid middagstid hittade hag den. De där jävlarna trodde de kunde gömma något för Chippen The Ripper! Jag fick ut två fotbollar att dribbla lite med så nu är jag helt slut, som min rad för denna gång.

Kiss hejjs - er Chippen 

Wishful thinkers

Det händer så mycket i mitt fartfyllda och händelserika liv så jag har inte haft en suck över till att blogga...

Kan ju först skrika ut att det är LOOOOOV, eller inte officiellt (har aldrig kunnat stava det ordet, så garanterat felstavat) ännu, utan det blire först imorgon (:

Igår fick mina ögon se helt nya saker. 

- Nytt sätt att åka snowboard på
-  Nytt sätt att åka motorcykel (cross) på

 Nu mina kära snowboardåkare är det även möjligt för er att åka på längden och inte bara utförs, kan ju vara smart för er höjdrädda eller? Detta utförs genom att tolka bakom skotern... Nog har jag sett massa tolkande bakom skotrar i mina dagar men aldrig någon på snowboard..

Nu behöver inte din cross någon motor längre, jag lovar!! Även här går det lika bra att knyta fast den i skotern och åka baki.. Ja, det mesta ska man se i sina dagar :P hahah

Annars har jag jobbat i helgen och som ni bodensare vet så var det Speed & Style på travet igår. Fick ju se lite gratis, eller jag såg ju bara när de flög.. Men när de höll på att värma upp tänkte jag i mitt lilla stilla sinne att 'de kommer slå ihjäl sig', eftersom de flög högre än taket på den inbyggda läktaren. Nästan bokstavligttalat så kan jag ju säga att så var fallet också. När jag jobbat klar för dagen hör jag i högtalarna något i stil med "Idag har vi stet två vurpor och två benbrott, nu vill vi inte se något sådant mer".. Farlig sport det där ;) hahah 

Imorgon ska jag börja lovet med en välförtjänt chilldag men sen blir det full rulle resten av veckan, finns mycket som jag skulle vilja hinna med men har fått 'prioritera' lite, eller valt det som blir roligt och som jag mår bra av :P

Snart blire Beck :D

Call us wishul thinkers

À bientôt - matilda

Chippens rad

Den där Frank fick sitt lönebyte bestående av en burk hjortronmarmelad och en burk hjortronsylt så han släppte min lillmatte. Jag blev som en ny katt när hon kom hem, nu fattas inte en bit av mitt katthjärta längre.
Men nu börjar Beck och det brukar jag se, även om jag är katt!

Kisshejjs - er Lup

RSS 2.0