läget just nu

Ett tag sedan jag blogga märker jag. Idag hade jag skola på förmiddagen, slutade till lunch som alltid på onsdagar :) Kände mig förkyld men efter en timmes vila i soffan gick det över så jag for till stallet och körde Vinka i 1,1 mil :) Hon var jätte duktig idag =)

Sen har jag och älskling lagat mat, inget avancerat men det blev bra :) Sen har jag varit och handlat en sväng och efter det diskat eftersom diskmaksinen har pajjat :(

Nu ska jag bli av med mitt dåliga samvete att jag inte sett nå OS hittils, ska dra mig mot soffan med en bit schwarzwaldtårta :D

À bientôt - matilda

Miss You

Har mycket att göra och därför går bloggen segt. Mår bara allmänt konstigt. Vet inte ens om jag är sjuk eller frisk :O Har ont i huvudet och magen om vart annat, ibland känns det som jag har feber och ibland nyser jag på som bara den. För att nästa stund känna mig helt frisk, någon som kan förklara detta ?

Min älskling är borta, saknar han grymt mycket<3

Igår städade jag mitt rum noga, dammsög, dammtorkade och skurade golvet. Vek alla kläder snyggt i garderoben också eftersom katten envist rivt ut dem i ungefär en månads tid nu och jag bara tryckt in allt i ren ilska. Såg senare en film med min syster, nån komedi. Somnade ganska så fort jag la mig i sängen.

Vaknat idag, övergått från liggande läge till sittande och slagit på datan samt att jag fått en glimt av det fina vädret ute. Dock är det kallt, men det fina överväger det kalla :p. Ska stiga upp ordentligt nu och fixa iordning mig lite, äta någon typ av lunch och sen bege mig till stallet och min älskade Vinka och fara ut en sväng och köra. Hon har blivit jätte fin att köra nu, hon har inte damp som för typ en vecka sen ? Och hon är inte sådär lat hon kan bli ibland.

À bientôt - matilda

Typ död ?

Känner mig mer död än levande just i detta nu. Är nere/depp och knäna gör ont som bara den. Har haft travkurs och sen direkt efter det tagit in hästarna i det egna stallet, som nu är fullt. Visst, hästar är typ största delen av mitt liv men ikväll kände jag mig bara less.

Borde plugga matte, prov imorgon på morgonen. Men jag pallar det inte, det får gå som det går. Får förlita mig på att mattekunskaperna sitter kvar från lektionerna och att hjärnan känns pigg och fräsch imorgon.

Sitter bara här och stirrar snart kommer väl tårarna...

À bientôt - matilda

Jag älskar dig <3

RSS 2.0